Kysymys salamasta

Kaikki kysymyksetKysymys salamasta
Henna Ahonen asked 4 kuukautta ago

Hei!
Olen 17-vuotias tyttö Etelä-Savosta ja harrastan kuvaamista. Kamerana minulla toimii hieman jo vanhahko Olympuksen PEN lite E-PL5. Lisänä minulla on Olympuksen M.ZUIKO DIGITAL 40-150mm objektiivi, jota yleensä käytän. Olen opetellut kuvaamaan manuaaliasetuksilla, mutta vielä tahtoisin tietää enemmän kameroista.
Nyt vastaan on tullut eräs ongelma, johon ajattelin kysyä neuvoa. Näin talviaikaan luonnonvalo on vähissä ja sisätiloissa kuvaaminen etenkin tällä kamaralla tuottaa haasteita. Olen menossa kuvaamaan erästä tapahtumaa sisätiloihin tammikuun loppupuolella. Olen miettinyt hankkivani kameraan salaman, mutta en ole varma siitä millainen sen tulisi olla, jotta jälki olisi tarpeeksi hyvän näköistä. Lisäksi kamerani shutter count on reilut 31 000, joten olen miettinyt pitäisikö salaman sijaan sijoittaa hiukan parempaan kameraan. Ensisijaisesti tahtoisin kuitenkin salaman, sillä uskoisin sen tulevan halvemmaksi.
En kuitenkaan ymmärrä salamoista tarpeeksi, joten ajattelin kysyä neuvoa, mikä olisi hyvä kyseiseen kameraan. Salama, joka näihin googletteluihin on tuottanut eniten mielenkiintoa on NISSIN I60A salamalaite. En tosin ole varma onko se hyvä tähän kameraan, joten toivoisin saavani apua joltain, joka ymmärtää näistä enemmän kuin minä :).


There is no ads to display, Please add some
Your Answer

15 + 4 =