Apua järkkärin valintaan

Kaikki kysymyksetApua järkkärin valintaan
Hannele asked 1 vuosi ago

Olen ostamassa itselleni peilitöntä järjestelmäkameraa ihan koon takia. Olen miettinyt kameraksi Olympus PEN E-PL8 kameraa. En tiedä kameroista mitään, mutta tässä mallissa lähinnä ulkonäkö miellyttää. Mutta minkälaiset objektiivit tulisi valita esim. tuhon malliin? Kuvauskohteina tulisi olemaan liikkuvat koirat, luonto ja ihan perus sisäkuvat. Kitti paketissa näyttäisi tulevan usein mukana M.Zuiko 14-42 mm f/3.5-5.6 EZ objekti. Tarvitsenko tämän lisäksi jonkin toisen?


There is no ads to display, Please add some
3 Answers
Mikko Saari answered 1 vuosi ago

Oikein hyvä valinta, toimii varmasti tarpeisiisi erinomaisesti. En väheksyisi kameran ulkonäön merkitystäkään, koska kameroiden ominaisuudet ovat kuitenkin hyvin samanlaisia. Jos kameran ulkonäkö miellyttää, sitä on mukava käyttää.
 
Et tarvitse mitään lisäobjektiivia, aloita vain tuolla kittiobjektiivilla ja osta sitten jotain uutta kun tiedät, mitä oikeasti tarvitset.


There is no ads to display, Please add some
Hannele answered 1 vuosi ago

Samassa hintaluokassa Olympus PEN E-PL8:n kanssa painii Olympus E-M10 Mark II. Kumpikin kamera on sopivan kokoinen. Mitkä ovat näiden kameroiden merkittävimmät erot? Onko kuvanlaadullisesti / käytettävyyden kannalta väliä kumman valitsee. Hakusessa olisi pitkäaikainen sijoitus.


There is no ads to display, Please add some
Mikko Saari answered 1 vuosi ago

Isoin ero on siinä, että E-M10:ssä on etsin ja E-PL8:ssa ei. Sisuskaluista en ole ihan varma, mutta voi hyvin olla, että ovat identtiset. Käyttöliittymä myös muuten sama. Jos haluat etsimen kameraan, E-M10 on parempi valinta.


There is no ads to display, Please add some
Your Answer

11 + 9 =